onsdag 27. juni 2007

Ich bin ein Berliner


TV-tårnet som er 365 meter høyt - og mens du har drukket et par kaffe, har den runde kula tatt en runde
Riksdagen

Brandenburger Tor

Fra torsdag 21. juni til søndag 24. juni dro vi på kjærestetur til Berlin. En flott by, med mange severdigheter og et eldorado av shoppingmuligheter.

mandag 18. juni 2007

Gutta boys








Lars og Eirik finner stadig på nye sprell her i heimen, og er to artige gutter å ha i hus. Aktive, ja - men stort sett snille og greie.

Sandnes Ulf fortsatt i toppen


Jada, favoritlag nummer en, kjemper stadig i toppen, til tross for at de ikke vant toppkampen mot Manglerud Star lørdag 16.juni. 0-0 var et noe skuffende resultat for de lyseblå, som absolutt burde ha vunnet etter å ha kjørt over osloguttene i andre omgang.

søndag 10. juni 2007

Kvassheim fyr 8. juni





Læreravslutningene før hver sommerferie pleier alltid å være suksessrike, og i så måte var fredagens fest intet unntak. Turen gikk fra Hommersåk, via Sandnes til Kvassheim fyr, like før Ogna. Nydelig sommervær, rammene rundt kunne ikke under noen omstendigheter vært bedre. Vi "landet" trygt i Sandnes ca kl 02.30 - blide og fornøyde etter god mat og drikke + glimrende underholdning, med blant annet undertegnede som parodierte Pia Haraldsen (i klasserommet..)

mandag 4. juni 2007

Den første juni-søndagen




Så steg endelig temperaturen og vi fikk følelsen av ekte sommer. Tok en rolig søndag hjemme i hagen, kun avbrutt av en kort sykkeltur for å kjøpe is, samt stikke en tur nedom Stokkelandsvatnet så guttene kunne få vasse litt. Til stor begeistring, selvsagt.