onsdag 25. februar 2009

Tapet på soverommet

Soverommet vårt har gjennomgått en liten ansiktsløftning de siste ukene. Taket har fått et strøk ny hvitmaling, og veggene har blitt gipset på nytt. Vindusveggen ble i dag tapetsert av svigerfar, som gjorde jobben på et par timer. Jeg er godt fornøyd med resultatet, og nå mangler bare liftgardiner. Det er imidlertid vanskelig å få tak i 1,60 meter brede liftgardiner, verken IKEA, Kid eller Princess hadde. Alternativet er å få sydd på mål, men det blir fort noen tusenlapper. Jeg eier ikke syferdigheter selv, dessverre...

6 kommentarer:

mi-rachel sa...

så fin tapet!
eg e jo reine gardineksperten etterhvert..så eg kan si ganske sikkert at du ikkje får tak i lift som er bredere enn 140 cm. om det blir bredere blir de for tunge. noen deler vinduet opp med to liftgardin. f.eks to på 80 cm.

Trude sa...

Takk for gardinkunnskap, Rachel. Må nok bare konstatere at det ikke er alt av standard som går inn i gammelt hus. Men jeg forhørte meg hos Nysted i dag, og de kan bestille plissegardiner/persienner (slike med stoff mellom) for 1500, tror det blir veldig bra. Tok ut et offwhite stoff.

opp ei trapp inn ei dør sa...

Kjempefint soverom!
nydelig tapet og lekker lyserkrone! når gardinen kommer på plass er jo alt fullkomment! :)

Interiør 63º N sa...

Hei Soverommet ser jo kjempeflott ut, likte tapeten veldig godt :o)

Adirondack stolene koster 3800,- pr. stk.
Dyre, men de er veldig fine :o)

Kirsti

mi-rachel sa...

plissegardiner er fint.
det blir fint!

dentinista sa...

Hei trude,

trivelig blogg!! Jeg kommer tilbake en mindre travel dag! Har svart deg inne hos meg!!

Mvh....