søndag 14. juni 2009

Dagen derpå


Syklet Nordsjørittet (91 kilometer fra Egersund til Sandnes) i går, men det ble forverring med hele en time i forhold til fjoråret... Har blogget om rittet siden påske på jbl.no (Jærbladet, min arbeidsgiver), og forventningene var store. Men, men, jeg er klar til å reise kjerringa i 2010.

I morgen går turen til Malaga og to uker med avslapping sammen med familien - ingen tvil om at samtlige gleder seg til å tilbringe tid sammen. Det blir av og til mangelvare i en travel og hektisk hverdag. Nå blir det sol, sol, sol - jeg slipper å følge med på YR hver eneste dag.

Her kan du lese bloggen min: http://www.jbl.no/modules/module_123/proxy.asp?C=307&I=33396&D=2&mid=533

lørdag 6. juni 2009

På balkongen





Balkongen i andre etasje er ikke så stor, men et bord og to stoler er det likevel plass til. Kjøpte to GANT-putetrekk og brikker hos Krossen i Sandnes, et svært godt kjøpt. Ikke hver dag man får puter til 160 kroner per stk. Lyktene er fra SMAK i samme by, bare litt lengre borti gata.

Barnehagebilde


Jeg er ganske godt fornøyd med årets barnehagebilde. Tidligere har det vært tatt ute, med, etter min mening, "grumsete" bakgrunn. Ble mye renere og penere nå. Har skannet bildet, derfor er det ikke helt klart. Eirik er til venstre. Ganske ulike til tvillinger å være, ikke sant..