torsdag 22. oktober 2009

Ny stol




Ble jammen ikke så verst, denne her. Har heftgrunnet og malt tre lag. Får ikke revet løs setet for å gi det nytt trekk, så da får en liten skinnfell gjøre nytten. Den er forresten kjøpt hos Smak i Sandnes.

tirsdag 20. oktober 2009

Grand opening



I morgen skal jeg på Peak Performance sin Grand opening i Sandnes sentrum. Spennende. Hører rykter og sprudlevann og fingermat.

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld.

tirsdag 13. oktober 2009

Ha en fin dag




Flyttet like så godt tavla ut på trappa i dag. Satte lyngplanter oppi en kasse jeg malte her for en god stund siden. Ble bra høststemning på trappa nå, synes jeg.
Og så har jeg endelig summet meg til å klistre opp Velkommen-stickersen over døra fra gangen inn til stua.

lørdag 10. oktober 2009

Travel helg




Med en jobb som ikke akkurat er for den som elsker rutiner og faste klokkeslett, byr helgene for min familie som regel på en utfordring. I dag ble det tid til litt god frokost, noen småærendeer i sentrum, kafébesøk og litt hektisk rydding før mor i huset dro avgårde på jobb. Der er da jeg tenker på hvordan jeg samler krefter til de stramme tidsplanene vi har her i huset. Ja, riktig - en joggetur i fantastisk høstvær er det eneste som nytte for meg. Når en joggetur i tillegg blir behørig dokumentert av Mi-Rachel og hennes flinke mann, er det helt toppers. Et av bildene i serien de tok, skal brukes i en annonse i avisa jeg er ansatt i. Gruegleder meg litt. En HELSIDE er stort...Ingen av disse bildene skal i helside-format, dog...

Fortsatt god helg.

onsdag 7. oktober 2009

Noen av disse




...kunne jeg tenkt meg. Har sett dem i en butikk ikke så altfor langt herfra..

tirsdag 6. oktober 2009

I tvil



Er denne verdt å trekke om, samt male hvit? Jeg tenker et linfarget stoff i stedet for den fæle rosa veluren som er nå. Jeg er langtfra noen handywoman og akter i såfall å overlate jobben til fagfolk. Ellers venter jeg bare på "klarsignal" til å hente noen rokokkostoler og en skjenk i garasjen hjemme hos mine foreldre. Alt har vært min mormor og morfars møbler. Det er jo det jeg synes er kjekt - er ikke så flink til å gå på skattejakt i bruktbutikker eller på loppemarkeder, men garasjen hjemme hos mor og far byr også på litt av hvert. Jeg er sikker på at de kunne sopt inn en halv formue hvis de hadde lagt alt ut på Finn, hehe.

mandag 5. oktober 2009

Be delicious


Var ute på en liten jobbreise i går, og fikk, noe uventet, halvannen time på Gardermoen. Rart at de har tax-free utsalg på innenlands, men det er altså tilfelle. Har jo sett den butikken hver gang jeg har vært der, men ikke gått innom. Men det gjorde jeg altså i går - og da ble favorittparfymen med hjem. Den forrige tok det kun 3 mnd å bruke opp. Be delicious fra DKNY er nettopp det - delicious.

I Sjernemodus





Kom over dette putetrekket da jeg stakk nedom sentrum her for et par uker siden. Og siden jeg har flere utrangerte putetrekk, men med innmaten i behold, er det jo praktisk (og billigere) å kun kjøpe med trekket. Var på salg også. Fra Grand og kjøpt på Krossen i Sandnes.

Fant også to lykter, for det får jeg aldri nok av. Utrolig bra utvalg i lyslykter til en overkommelig pris for tiden.

lørdag 3. oktober 2009

Innelørdag






Vestlandsværet har ikke innbudt til utendørsaktiviteter, og dagen ble derfort tilbragt innenfor husets fire vegger. Har hengt opp bilder og diplomer fra min morfars idrettskarriere, både i bokseringen og som roer. Synes de kom godt til sin rett. Litt kjipt at en av guttene har skrablet på det ene bildet med kulepenn, men jeg skal prøve å rette på det. Vil helst ha originalrammene.

Fikk sust ned til sentrum for å kjøpe en "S" til å henge innimellom, og skulle gjerne hatt en "P" også, men det var ikke å oppdrive i Sandnes iallfall. Initialene er min morfars. Så nå må jeg ut på leting i diverse nettbutikker...

Kjøpte også med meg et koselig "Velkommen" skilt, som jeg hang opp ute. Denne oktoberkvelden er virkelig guffen, og det er bare å tenne alle lys som er tilgjengelige.

torsdag 1. oktober 2009

Ventetid


Begynner å bli utålmodig og får snart abstinenser. Jeg har ikke flere kapsler igjen til Nespresso-maskinen, og jeg som ble lovet de i løpet av 2-5 dager. Eneste som er kjipt med Nespresso, er at de gode kaffekapslene ikke fås kjøpt i butikk. Men den som venter på noe godt.. Kanskje det ligger hentelapp i postkassen i morgen. Siste kapsel gikk med til dagens morgenlatte.