tirsdag 23. mars 2010

Ja, det er vår


Lørdag landet jeg på Stavanger lufthavn til vår på Vestlandet - endelig. Jeg tror jeg må ha vært av landets mest utålmodige... Snø er ikke helt min greie, til tross for at det faktisk har vært flott vær det meste av vinteren. Å ha skirenn i hagen er liksom ikke dagligdags.

Men nå er det altså vår. Jeg fikk smake på følelsen av å gå barbeint i ballerinas da jeg tilbragte en jobbuke i spanske La Manga sist uke. Riktignok ikke med skyhøye temperaturer, men et sted mellom 16-22 grader. Solen var også fremme i fire av de sju dagene, så jeg har ingen grunnn til å klage.

Skiene er byttet ut med nye joggiser for guttenes del, og det er selvsagt stor stas. Den grønne plenen like utenfor gjør meg helt sikker - jeg er et vårmenneske.

Bildet er fra terrassen i leiligheten jeg bodde.

3 kommentarer:

Thing sa...

Her er det fortsatt vinter enda altså.
Men jeg har vært i Krakow noen dager nå og der hadde vi
20 grader og SOL!
Så årets første utepils er inntatt der :)

Alt bra med superguttene?

mi-rachel sa...

endelig vår og bar asfalt...og jeg tror jammen du er den eg kjenner som har sett mest av alt fram til det (jmfr fb statuser:)

Kristin sa...

Godt å ha deg tilbake, Trude! Skjønner du har nytt uka i Spania, og ser også at du er tilbake på sykkelsetet på Sats:-) Ha en fin fin kveld! Klem Kristin