lørdag 31. januar 2009

Bourgie fra Kartell


Veldig flott lampe, som passer inn i flere stilarter. Ser den for meg på et gammelt, hvitt bord jeg har etter farmor, sammen med rammer i forskjellig størrelse, og med sort/hvitt-bilder inni. Den er egentlig ikke så veldig dyr, koster rundt 1800 kroner.

10 kommentarer:

Jannicke sa...

Enig med deg! Stilig og enkel lampe! God lørdagskveld!

Trude sa...

Takk, det samme:-)

Carina Dale sa...

Ja, det er en lekker lampe som absolutt passer til flere stilarter.

Jeg har to i sølv - blir ikke lei dem ;-)

irina sa...

Så gld i den at jeg har tre Bourgie. Og to ge . Den samme bare i heng !!

passer overalt. Vurderer å kjøpe en til ???

Interiør 63º N sa...

Koster den ikke mer enn 1800,- ? Det trodde jeg ikke :o)Trodde faktisk den var svindyr!
Ønsker meg veldig en slik, men vet ikke helt hvor jeg får kjøpt en på mine kanter !!!

Ha en fortsatt fin dag :o)

Trude sa...

Jeg synes de selger den "overalt". Iallfall har de den på Hilmers hus, og så vet jeg iallfall om et par butikker i Sandnes som har den:-) Jeg skal undersøke saken for deg.
Det er i transparent farge at den er så billig, vet iallfall at den i gull koster 5000. Tror faktisk den i sort og sølvfarget også er under 2000.

Interiør 63º N sa...

Så fint at du vil undersøke. Det er den i transparent jeg har tenkt på. Tror kanskje Trondheim blir hvor jeg må dra for å finne slike, eller kanskje jeg skal prøve å få forhandle dem selv???

Ha en forsatt strålende dag :o)

Trude sa...

Det koster nøyaktig 1950 kroner for den transparante modellen, i sølv er den 1000 kroner dyrere, og i gull, den nette sum av 5320 kroner. Fås hos www.in-shop.no for de som ikke bor nær en forhandler:-)

Interiør 63º N sa...

Kjempefint, nå vet jeg hvor jeg skal få tak i drømmelampa :o)

Har visst gått glipp av en kommentar fra deg. Jeg har ikke nettbutikk ennå, men ser du noe du liker på bildene fra butikken er det bare å ta kontakt så blir vi enige om forsendelse og betaling. Nye bilder fra butikken kommer så snart jeg får nyhetene inn.....
Mvh Kirsti

Trude sa...

Ja, du har kjempemye fint. Har du Lexington også? Jeg vurderer de krusene fra Gant (ikke tekoppene, de andre, nye), samt tallerkener. Jeg synes du har utrolig god smak, og utvalget i butikken din minner om min yndlingsbutikk i Sandnes, Krossen Interiørgleder.

Er på jakt etter lysebrun pute fra Gant, den med en eller mange stjerner på. Skal ha den oppe i loftstua, som er under oppussing...