søndag 14. juni 2009

Dagen derpå


Syklet Nordsjørittet (91 kilometer fra Egersund til Sandnes) i går, men det ble forverring med hele en time i forhold til fjoråret... Har blogget om rittet siden påske på jbl.no (Jærbladet, min arbeidsgiver), og forventningene var store. Men, men, jeg er klar til å reise kjerringa i 2010.

I morgen går turen til Malaga og to uker med avslapping sammen med familien - ingen tvil om at samtlige gleder seg til å tilbringe tid sammen. Det blir av og til mangelvare i en travel og hektisk hverdag. Nå blir det sol, sol, sol - jeg slipper å følge med på YR hver eneste dag.

Her kan du lese bloggen min: http://www.jbl.no/modules/module_123/proxy.asp?C=307&I=33396&D=2&mid=533

5 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Hei
Snakket med mange som mente det var tyngre dette året. synes du gjorde det bra jeg. Jeg hadde nok enda vært der ute i løypa å syklet jeg:O)
Ha en kos tur til malaga, Trude.
God knib fra Elin:O)

Ingvild B sa...

Å du er så sprek!
God tur til Malaga!!
Vi regner snart bort her i Trøndelag.
~Ingvild

mi-rachel sa...

riktig god tur,trude.
en skikkelige velfortjent ferie!!

Åse sa...

Er det blogg-ferie Trude?

Anonym sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖