tirsdag 6. oktober 2009

I tvilEr denne verdt å trekke om, samt male hvit? Jeg tenker et linfarget stoff i stedet for den fæle rosa veluren som er nå. Jeg er langtfra noen handywoman og akter i såfall å overlate jobben til fagfolk. Ellers venter jeg bare på "klarsignal" til å hente noen rokokkostoler og en skjenk i garasjen hjemme hos mine foreldre. Alt har vært min mormor og morfars møbler. Det er jo det jeg synes er kjekt - er ikke så flink til å gå på skattejakt i bruktbutikker eller på loppemarkeder, men garasjen hjemme hos mor og far byr også på litt av hvert. Jeg er sikker på at de kunne sopt inn en halv formue hvis de hadde lagt alt ut på Finn, hehe.

6 kommentarer:

KRUSEDULL sa...

Jeg har nettopp trukket om en så og si helt lik stol. Gjorde jobben selv, men det krevde pinlig nøyaktighet, masse tålmodighet og tid. Du finner den inne på bloggen min. La den ut for bare noen dager siden. Trekte den om i ett lyst linstoff. Ble veldig fornøyd! Synes absolutt du bør trekke om stolen, i hvertfall ikke kvitte deg med den.

Flittiglise Norway sa...

Denne ser jeg potensiale i gitt.... Keep it - og prøv å trekke om. Få evt hjelp av noen erfarne. Så gøy med slike prosjekter. Løkka tel:) klem fra Lise

KRUSEDULL sa...

Veldig artig om du har lyst å herme:) Gleder meg til å se resultatet!

rod i hob sa...

Verdt å prøva :-)

mi-rachel sa...

kul!
jeg syns jo den var tøff akkurat som den var. jeg liker å mikse litt da. du har det nok mer stilrent enn meg:)

Fru Fjeldhammer sa...

Praktiskt, gidder vi å tenke det da? Bare det blir fint.... *S*

hvis gulvet ditt er slitt holder det å vaske over med salmiakk, få bort all rusk og rask... så male 3-4 strø med gulvmalng, jeg har brukt en som heter trestjerners... veldig luktesvak og tørker fort!

Lykke til og håper å se deg på dorothea!!

klem