mandag 2. november 2009

Nytt maleprosjekt
Arvet denne skjenken etter min mormor, men den har stått i garasjen en stund i påvente av om jeg klarte å bestemme meg for å male den. Det gjorde jeg i sist uke, og nå har den erstattet ei Billy-hylle i bjørk, som jeg var drittlei. Skal ikke ha de bøkene der så lenge, men de får stå inntil jeg har funnet noe annet kjekt å pynte den med. Rådyrene har også blitt hentet fram fra skapene - de står framme om høsten og i vintermånedene hos meg.

Er for tiden på jobb i Oslo, men får ikke tid til så mye annet enn nettopp det. Skal jobbe til 17.30, har en kort pause nå. Har faktis vært på Stortinget og i morgen er det studenter ved Politihøgskolen som skal intervjues. Spennende jobbhverdag.

6 kommentarer:

Ingvild B sa...

Kjempe fin Trude!

mi-rachel sa...

veldig fin.
kjekt å få arve sånt!

Fru Fly * Heidi sa...

Åh, den var nydelig! Ønsker meg flere sånne møbler selv. Litt tiltak å komme i gang med malingen, men når det er gjort, er det bare nydelig! Ha en flott dag! Klem fra Heidi

Jannicke sa...

Hei.
Takk for koselig hilsen ,o)
Likte skjenken din veldig godt ;o)... har planer om å male en skjenk selv snart.. nå ble jeg inspirert!
Klem J

Interiør 63º N sa...

Hei igjen Trude.
Nettbutikken åpner om en uke eller to. Men jeg sender gjerne jeg hvis du ser noe du liker :O)

Kirsti

lisasornes sa...

Kjempefin skjenk,& ikke minst rådyr-jeg har en liten lidenskap for rådyr-der jeg bodde før hadde jeg levende ute i hagen,helt skjønne dyr-& di gir god høststemning.
Du har en kjempefinblogg,skikkelig KRATIV er du:)
Ha en super kveld:)
klem Lisa Med Den Lilla Tråd