lørdag 28. mars 2009

La MangaDa har jeg vært hjemme en uke etter 10 dager i La Manga hvor jeg fulgte Bryne FK på treningsleir. Mye jobbing, masse saker som skulle skrives og leveres, samt kontinuerlige oppdateringssaker til nettsiden. Puh, ganske travelt, men fikk også tid til å se meg litt omkring, siden jeg disponerte egen bil. Var i Cartagena, en by på størrelse med Bergen, og Murcia, litt større enn Oslo. De lå i henholdsvis 15 og 35 minutters kjøreavstand. Endel butikke ble avlagt et besøk, men det er begrenset hva som går oppi en allerede overfylt koffert.

Endte selvsagt opp med endel småting fra Zara, både til meg selv og til guttene. Dessuten ble et besøk på Massimo Dutti avlagt, og derfra kom jeg hjem med bluse og to par sko...

Vel, det var godt å være hjemme igjen. Leiligheten jeg bodde i, var som et gufs fra det glade 80-tallet. Blomstrete gardinger som hang på skakke, litt furumøbler og lite delikate sofaer. Ikke det fineste jeg har sett, nei. Det positive var at været var på vår side under hele oppholdet, sol og varmt hver eneste dag, ofte 24-25 grader midt på dagen. Da var det godt med en siesta på terrassen...

De hjemme klarte seg greit, men tror alle tre synes det var godt å få mor og kone hjem igjen. Borte bra men hjemme best.

3 kommentarer:

mi-rachel sa...

kan tenke emg alle TRE guttene syntes det var stas å få mor hjem!

Anonym sa...

Heisann,
Så glad jeg ble for den hyggelige kommentaren du la igjen hos meg!!
Jammen har du en fin blogg selv også; likte både utelampen og skiltet!!
Ha en fin tirsdag, vi skal på konsert, Ludvig vår eldste spiller gitar og ikveld skal vi på elevkonsert, det blir hyggelig!
:)

Ingvild B sa...

Alltid godt å komme hjem til godguttene ja! ;)
Nydelig tunika.