lørdag 3. oktober 2009

Innelørdag


Vestlandsværet har ikke innbudt til utendørsaktiviteter, og dagen ble derfort tilbragt innenfor husets fire vegger. Har hengt opp bilder og diplomer fra min morfars idrettskarriere, både i bokseringen og som roer. Synes de kom godt til sin rett. Litt kjipt at en av guttene har skrablet på det ene bildet med kulepenn, men jeg skal prøve å rette på det. Vil helst ha originalrammene.

Fikk sust ned til sentrum for å kjøpe en "S" til å henge innimellom, og skulle gjerne hatt en "P" også, men det var ikke å oppdrive i Sandnes iallfall. Initialene er min morfars. Så nå må jeg ut på leting i diverse nettbutikker...

Kjøpte også med meg et koselig "Velkommen" skilt, som jeg hang opp ute. Denne oktoberkvelden er virkelig guffen, og det er bare å tenne alle lys som er tilgjengelige.

7 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Hei Trude.
Beklage at det tok litt lang tid før jeg svarte men ja. Eg legge vekk julestrømpene te deg. Vil du ha akkurat samme bilde på begge eller skal eg bytta ut det ene bilde med et annet? Så kan du komma opp i løå å henta det.:)

mi-rachel sa...

så enormt stilig de bildene var.
nydelige rammer.
og takk for hyggelig kommentar på dagens innlegg:)

Liza sa...

Hei!
Ja jeg har mange stearinlys ikveld jeg også, skikkelig høstvær idag.
Gøy å oppdage at det er flere bloggere på vestlandet! Jeg holder til i Stavanger! Lurer litt på å arrangere et bloggetreff her snart. Kunne det vært av interesse?

Elin sa...

Masse fint å titte på her hos deg! Jeg er kjempelykkelig over mitt nye hjørneskap i bjørk som jeg kjøpte brukt i dag. Ønsker deg god søndag!!

Ocean showroom sa...

Her var det mye fint!!!
Likte godt lyktene! Eller, egentlig alt sammen! :)

Ha en kjempefin søndag!
Klem, Lene

Prinsesse Elin sa...

Kjempefine ting du har kjøpt. Jeg ønsker meg også slike lykter. Tror jeg må ned i lang gadå å få meg et par slike:)
Jeg har skrevet når løå åpner på bloggen i kolonnen til høyre men må gjøre litt mer ut av det tror jeg for ingen ser det jo. Uansett så er det 21 og 22 november:)

Fru Fly * Heidi sa...

Takk for koselig hilsen! Utrolig stilige bilder, så personlig og fint når det er familiehistorie som henger på veggene! Og så elsker jeg Riviera Maisonlyktene, spesielt det med hjerte. Har lett etter det, det nydelig! Ha en flott kveld! Klem fra Heidi